top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht er toch een reden zijn waardoor dat niet zo is, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen naar ons. Bij ontvangst zorgen wij dat je een terugbetaling ontvangt mits de items in perfecte conditie zijn en in de originele verpakking zitten.

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Op onze La Sorella website kan je in alle veiligheid shoppen. Alle gevoelige, door u verstrekte informatie wordt verzonden via een beveiligde SSL-verbinding, die uw informatie versleutelt voordat deze naar ons wordt verzonden.

Online betalen is bij L Sorella bovendien heel eenvoudig. Ondervind je toch moeilijkheden, neem dan gerust contact met ons op via mail.

VERKOPEN JULLIE OOK CADEAUBONNEN?

Ofcourse! Een La Sorella cadeaubon is flexibel en eenvoudig te gebruiken. Je kan de cadeaubon online of in de La Sorella winkel verzilveren. We hebben twee soorten cadeaubonnen: een digitale cadeaubon die per e-mail wordt verzonden en een fysieke cadeaubon die per post wordt verzonden. Beide kunnen worden gebruikt in onze fysieke winkel of op onze website.

bottom of page